Asztalfoglalás

+36 (70) 602 8540

Rólunk

Cím:
8230 Balatonfüred,
Zákonyi Ferenc utca 4.
 
Tel.:
+36 (70) 602 8540
 
E-mail:
illagofured@gmail.com

Állásajánlatok:

There are no ads matching your search criteria.

Kövess minket Facebookon:

IL LAGO Ristorante | Vendéglátás

Bemutatkozás

A Thomas Breitling 10 éve van jelen a divatos és márkás férfiruházatok piacán, számos márkaüzletet üzemeltetve az országban. A márka kifejezetten a férfiasságot kívánja hangsúlyozni a maga laza és egyben elegáns stílusában. A szlogenünk “Be a real Man!” is erre utal.

A márka nagyköveteként nem véletlen esett a választás Árpa Attilára és Sasvári Sándorra, ugyanis a maguk stílusával, külső megjelenésükkel, jellemükkel kiválóan tudják képviselni a Thomas Breitling márkanevet.

A piacon a márka elsősorban a 30-50 éves kor közötti férfiakat kívánja megcélozni. Divattervezőnk is ezeket a szempontokat maximálisan figyelembe véve alkotja a ruhákat, bátran játszva a színekkel, minőségi anyagokkal szabásokkal és széles méretválasztékkal.

A Thomas Breitling üzlethálózat tulajdonosa – a TBR Europe Limited Kft. – a márka kis- és nagykereskedője és egyben kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Számos márkaüzletet üzemeltet Magyarországon, ezzel több, mint 50 embernek ad munkát.

Üzleteinkben minőségi, exkluzív férfi ruházati termékekkel várjuk kedves vásárlóinkat. A sportosan elegáns ruházatára igényes férfiak nálunk megtalálják számításukat. Folyamatos akciókkal és új, frissülő árukészlettel igyekszünk a vásárlói igényeket kielégíteni. A Thomas Breitling számára fontos az vásárlói elégedettség, éppen ezért nagy hangsúlyt fektet a minőségi anyagokra.

 
Thomas Breitling Fashion

Álláshirdetés feladásához jelentkezz be, vagy ha még nincs vállalati profilod készítsd el pár kattintással.

GOLD Mini csomagajánlatunkat minden gold jelvénnyel rendelkező cég havonta 1x ingyenesen igénybe veheti.
[ részletekért klikk ide ]