Miért érdemes minket választani?

Egy új vízió

Megalakulásunkkor egyetlen megvalósítandó cél lebegett a szemünk előtt, ami nem volt más, mint egy saját maga által irányított közösségi háló, ami közvetlen kapcsolatot nyújt a hivatást kereső személyek és a hivatást kínáló vállalatok közt.

Egy tapasztalt csapat

Az új ötletek és innovatív megvalósítások mögött egy több évtizedes tapasztalattal rendelkező felkészült csapat várja meglévő és leendő partnerei minden igényét maximálisan ellátni.

Egyedi céges profil

A közösségi oldal kialakításnak köszönhetően lehetőség van egyedi céges profil létrehozására, amelyet saját logóval ellátott profil- és borítóképpel lehet kiemelni.

Jelöltkezelés és élő chat

A mai felgyorsult, főként a technológiára támaszkodó világban nem is lehetne másként elképzelni az álláskeresési folyamatokat mint az online térben. Ehhez nyújt segítő kezet a weboldalunkba beépített lehetőségek tárháza, amelyek az élő chat segítésével közvetlen csatornát nyit a potenciális jelöltek felé.

Rejtett profil

A sikeres toborzási folyamat lebonyolításához több alternatívát is tudunk biztosítani, ebből kiemelkedő lehet ha a pozíciót hirdető vállalat rajtunk keresztül kívánja lefolytatni a toborzást úgy, hogy a saját profilját eközben rejtett státuszba helyezi, ezzel magát láthatatlanná téve a közösség számára.

Egyenlő esélyek

Nálunk nincs megszabva, hogy milyen betölthető pozíciókkal kívánjuk feltölteni az álláshirdetéseink adatbázisát. Nálunk épp úgy közzé tehető egy tetoválóművész, mint egy autószerelő, vagy akár egy orvos pozíció. Mi ebben hiszünk!

Employer Branding

A munkáltatói márkaépítés manapság már elengedhetetlen folyamata egy vállalat fennállásának. Legyen szó egy globálisan elterjedt márkáról, vagy akár egy új termékről, az Employer Branding minden esetben egy jó választás, főként ha különféle közösségekben bukkan fel.

Villámgyors csatlakozás

Amennyiben nem szeretnél a megszokott regisztrációs lap kitöltésével időt veszteni, úgy lehetőség van több közösségi oldalról való átirányításra. A bejelentkezéshez keresd a főoldalon a közösségi ikonokat.

Egy közösség vagyunk!

Nem csak hasonlítunk egy közösségi oldalra, de funkcióiban és a kezelhetőségében is megegyező a weboldal, de mégis más! Eddig hazánkban egyedülálló, folyamatosan fejlődő megoldást biztosítunk az álláshirdetés feladás, toborzás, kiválasztás területén.

Kedvező díjcsomagok

Egy szolgáltatás kiválasztásánál jelentős elbírálási kérdés lehet az árszabás. Nálunk több különböző csomagajánlat közül lehet választani, illetve egyedi igények esetén egyedi, még kedvezőbb ajánlatokkal tudunk szolgálni.

Extra ajánlatok - Gold jelvény

Fontosnak tartjuk, hogy a velünk közösen dolgozó vállalatokat előnybe részesítsük az általunk irányukba felkínált extra lehetőségekkel. Nálunk ezt a lehetőséget GOLD jelvénynek hívjuk, amelyhez most havonta 1x INGYENESEN 1db GOLD Mini csomagot tudunk biztosítani.

Naponta bővülő közösség

Kollégáink nap mint nap, időt és energiát nem sajnálva emelik közösségünk népszerűségét számos online és offline felületen eddig példa nélküli sikereket bezsebelve és azt a saját fejlődésünk érdekében tovább gyarapítva.

Korlátozás mentes hírfolyam

A Facebookon ismert hírfolyam korlátozás sok érdeklődő figyelmének kikerülésével jár, akik nagy valószínűséggel érdekeltek lennének az általunk felkínált ajánlatokkal kapcsolatban, legyen az egy szolgáltatás vagy éppen egy termék. Nálunk nincs hírfolyam korlát, így minden felhasználó látja az összes közösségbe megosztott bejegyzést.

Segítő kezet nyújtunk

Partnereink elégedettségének érdekében, szakmai tapasztalatainkat maradéktalanul kihasználva minden segítséget megadunk hogy egy sikeres kapcsolatot ápolva találjunk rá a leendő kollégára. Céges regisztrációval, cégprofil elkészítéssel, csomagajánlatainkkal és bármilyen kérdéssel kapcsolatban a +36 (20) 4425 211-es telefonszámon lehet informálódni.

Statisztikáink

0
cél éltet minket

A Váltanék.hu megalakulása óta mindössze egyetlen cél lebeg a szemünk előtt.

A siker.

0 +
éves szakmai tapasztalat

A Váltanék.hu egy teljesen új irány az álláskeresési szektorban, de a háttérben működő csapat több mint tíz éves szakmai múltra tekint vissza.

0 +
partnercég

Kizárólag a hosszútávú együttműködés elvében hiszünk, ezért maximális erőbedobással látjuk el partnereink igényeit, így reméljük hogy a jelenlegi mérőszám nem sokáig mutatja ugyanazt az adatot.

0 +
friss álláshirdetés

A hét minden napján azon dolgozunk, hogy folyamatosan friss hirdetésekkel tudjuk fenntartani az álláskereső közösségünk érdeklődését, ezáltal sikerült egy aktívabb csoportot létrehozni.

0 +
Facebook követő havonta

Marketinges kollégáink folyamatos fejlődésre kényszerítik a hivatalos Facebook oldalunkat, amelynek számszerű gyarapodása és fejlődése szinte egyedülálló a hazai álláskereső portálok között.

0 +
önéletrajz adatbázis

Az önéletrajz adatbázisunk fejlesztésére kiemelt figyelmet fektetünk.

0 +
Facebook követő összesen

A hivatalos Facebook oldalunkat tavalyi év augusztus végén indítottuk útjának és a mai napig büszkék vagyunk rá hogy ezen rövid idő alatt példa nélküli hogy ilyen sok felhasználó választott minket!

0 +
Váltanék.hu látogató / hó

Saját közösségi hálónk egyedülálló a hazai piacon, amelynek egyre szélesebb körökben való terjedése lehet a mércéje sikereinknek, melyet nem sajnálunk megosztani partnereinkkel.

0
elért ember egy kampányban

Az eddigi legnépszerűbb Facebook kampányunk több mint 70.000 elért emberrel és 11.784 aktivitással zárult.

0 +
Facebook organikus poszt elérés / hó

A 2021. március hónapban elért Facebook organikus poszt elérés.

Kollégáink szakmai tapasztalatukat felhasználva azon dolgoznak hogy ezek a mutatók minden nap megdőljenek

© 2021 Váltanék.hu | Minden jog fenntartva.

Álláshirdetés feladásához jelentkezz be, vagy ha még nincs vállalati profilod készítsd el pár kattintással.

GOLD Mini csomagajánlatunkat minden gold jelvénnyel rendelkező cég havonta 1x ingyenesen igénybe veheti.
[ részletekért klikk ide ]