Miben más a dolgozói közösség?

Korlátlan szabadság

Lehetőséged van létrehozni egy személyes profilt egy olyan közösségben, ahol a hozzád hasonló, hivatás után böngésző felhasználók megtalálhatók épp úgy, mint a hivatást kínáló cégek, ezáltal bármikor, bárkivel felvehető a közvetlen kapcsolat.

Személyre szabható profil

Regisztrációt követően lehetőséged van egyedi profil- és borítóképpel ellátni a profilod, ezáltal jobban ki tudsz tűnni a közösségből, illetve a vállalatoknál is jobb benyomást tudsz ezáltal tenni.

Élő önéletrajz

A profilod rendelkezik egy élő önéletrajz funkcióval, ahol minden szükséges információt meg tudsz adni magadról, egyedi korlátozásokkal, amit természetesen Te döntesz el, mikor, ki láthatja.

Élő chat a csevegéshez

A beépített chat funkció biztosítja mindenki számára, hogy azonnal felvehető a szöveges kommunikáció közös érdeklődés esetén, legyen az két kolléga közti baráti pletyka, vagy akár egy állásinterjú időpontjának kitűzése a munkaadó és az érdeklődő közt.

Inaktiválható profil

Abban az esetben ha megtalálod a számodra ideális állást, vagy éppen van állandó munkahelyed, a profilod egy kattintással inaktiválni tudod, így az egész közösség számára láthatatlan lesz. Ezt bármikor vissza tudod vonni és újra aktív része tudsz lenni a közösségnek.

Egyenlő esélyek mindenkinek

Nálunk nincs megszabva, hogy milyen betölthető pozíciókkal kívánjuk feltölteni az álláshirdetéseink adatbázisát. Nálunk épp úgy a hivatására találhat egy tetoválóművész, mint egy autószerelő, vagy akár egy orvos. Mi ebben hiszünk!

Mutasd meg magad!

Az önéletrajz kitöltése manapság már nem feltétlenül elég egy pozícióra való pályázat során. Töltsd fel magadról bátran munka közben készült képeket, bemutatkozó videókat hogy a lehető legtöbb helyre eljusson szakmai tudásod.

Villámgyors csatlakozás

Amennyiben nem szeretnél a megszokott regisztrációs lap kitöltésével időt veszteni, úgy lehetőség van több közösségi oldalról való átirányításra. A bejelentkezéshez keresd a főoldalon a közösségi ikonokat.

Egy közösség vagyunk!

Nem csak hasonlítunk egy közösségi oldalra, de funkcióiban és a kezelhetőségében is megegyező a weboldal, de mégis más!

Ingyenes használat

A közösségi oldalunk magánszemélyek részére, valamennyi funkcióval ingyenesen használható.

Nálunk van: ÉRDEKEL

A Facebook közösségi oldalon gyakran látható, hogy a munkát kínáló cégek posztjai alatt az érdeklődő személyek egyszerűen csak odaírják hozzászólásban az "érdekel" kifejezést s ezzel le is tudták a pozícióra való jelentkezés folyamatát. A mi közösségi oldalunkon feladott hirdetések posztjainak reakciógombjai között helyet kapott az ÉRDEKEL ikon! Így ha a felhasználó erre a lehetőségre kattint, úgy az állást feladó vállalat tudni fogja, hogy az általa felkínált lehetőségre jelentkezik az adott személy.

Mindig friss állások

Kollégáink minden nap nem kis energiát mozgósítva azon dolgoznak, hogy a lehető legtöbb szektorban a lehető legtöbb nyitott pozíciót közzé tegyék a hivatás után kutató felhasználók számára. Így folyamatosan friss pozíciók közt keresgélhetsz!

Korlátozás mentes hírfolyam

A Facebookon ismert hírfolyam korlátozás sok érdeklődő figyelmének kikerülésével jár, akik nagy valószínűséggel érdekeltek lennének az általunk felkínált ajánlatokkal kapcsolatban, legyen az egy szolgáltatás vagy éppen egy termék. Nálunk nincs hírfolyam korlát, így minden felhasználó látja az összes közösségbe megosztott bejegyzést.

Akik már csatalakoztak hozzánk

"Jelenleg a harmadik gyerekemmel vagyok otthon GYED-en, de fontosnak tartom hogy az önéletrajzom aktívan látható legyen a munkát kínáló cégek számára, így időben értesülhetek a legfrissebb álláslehetőségekről."
G. Annamária
"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo"
Bradley Morris

Álláshirdetés feladásához jelentkezz be, vagy ha még nincs vállalati profilod készítsd el pár kattintással.

GOLD Mini csomagajánlatunkat minden gold jelvénnyel rendelkező cég havonta 1x ingyenesen igénybe veheti.
[ részletekért klikk ide ]