Segítség Munkavállalóknak

1. REGISZTRÁCIÓ

A Váltanék.hu közösségi oldalon valamennyi szolgáltatásunk csak regisztrációt követően vehető igénybe. A regisztráció megkezdéséhez a bejelentkező oldalon van lehetőség a „Regisztráció” gombra kattintva. A szükséges adatokat megadva, (e-mail cím, jelszó) és az Adatvédelmi Szabályzatot elolvasva és elfogadva elkészül a regisztráció.
Az Adatvédelmi Szabályzatról bővebben itt olvashat.

A regisztráció érvényesítéséhez a rendszer automatikusan kiküld egy érvényesítési linkkel ellátott e-mail üzenetet. A link szövegére kattintva aktiválja a regisztrációt.

A regisztráció és valamennyi szolgáltatás ingyenes.


ELSŐ LÉPÉSEK:

A profilba való bejelentkezés utáni első teendő a profilkép feltöltése. Lehetőleg jó minőségű, aktuális életkort ábrázoló, kellő komolyságot tükröző fotó ajánlott. Következő lépés a borítókép feltöltése. (Borítókép jobb felső sarkában lévő kis fényképezőgép ikonra kattintva.) Itt javasolt olyan rólad készült képet választani, ami az aktuális napi munkafolyamatodat mutatja be. Következő lépés a profiladatok, azaz az élő önéletrajz kitöltése. (Bal oldali menüsor „Profilom” szekciójában lévő „Önéletrajz” menüpontban, vagy a borítókép jobb alsó sarkában található „Profiladatok frissítése” gombra kattintva.)

Álláshirdetés feladásához jelentkezz be, vagy ha még nincs vállalati profilod készítsd el pár kattintással.

GOLD Mini csomagajánlatunkat minden gold jelvénnyel rendelkező cég havonta 1x ingyenesen igénybe veheti.
[ részletekért klikk ide ]